2013/11/29

CAPE UNIVERSAL YSTÄVÄMYYNNIT 29.-1.12.13 (VANS, CLWR,OSIRIS,BRIXTON,INDEPENDENT,SANTA CRUZ,REEF)

Ystishaippii pöytään. Jälleen kerran on mahdollisuus "keventää" takataskun taakkaa eli lompakkoa ja hankkia uutta stiflaa ja relettä kaappiin. Perinteisen runsaat Cape Universalin ystävämyynnit ovat juurikin näillä näppäimillä avanneet ovensa muodinnälkäsille kaduntallaajille. Tässä omat löydöt ystiksiltä ja pari fiiliskuvaa tarjonnasta jota riittää kyllä kaikenikäiselle kaverille. 

Todella loistava sauma poimii joululahjat edullisesti haltuun, samalla kun ilmat kylmenee ja laskukausi lähestyy ystiksiltä löytyy myös laskettelu/lumilauta gearii. Muista kolmen H:n sääntö: Hyvää, halvalla ja helevetisti. :D 





SHUT UP AND TAKE MY MONEY!


Long story short:

Traditional Cape Universal's sample sales are here again. Loads of stylish sneakers, skateshoes and clothes for every fashion hungry consumer. Go before it's too late. 
Are still reading this?

2013/11/22

Vaatekaapin valikoima uusiksi.

Kartotin tuossa ajankuluksi Jack & Jonesin tuotetarjontaa netistä. Joku muotitietoinen kuluttaja voisi heittää kylmiltään tuotevalikoimaan tutustumatta, että no sieltä nyt löytyy vaan jotain perusvaatteita. Ehei, se heitto menis ihan puskaan, joten dumpataan ennakkoluulot romukoppaan ja uusin silmin mallistoa syyniin.

Jack & Jonesilta löytyy siis todella levoton määrä tyyliä ja laatua hyvään hintaan. Tyylisuuntia ollessa viisi erilaista, myös valikoimaa riittää varmasti sille kriittisellekin kaverille. Tähän juttuun kasasin omat suosikit, joita poimein vähän jokaisesta tyylimaailmasta (Original, Core, Vintage ja Premium) sekoittaen ne omaan makuuni ja tyyliini sopiviksi, rennosta katulookista astetta siistimpään settiin. 

Tässäpä muuten samalla oiva läjä lahjaideoita pukinkonttiin, sillä aikainen tonttuhan lahjat nappaa. Kuvien tuotteet löytyy Jack & Jonesin nettikaupasta, mutta kannattaa käydä tutustuun myös myymälöiden laajaan tarjontaan, vaikkapa uudessa ja upeassa Itiksen liikkeessä


Tuotekuvat: 

Long story short:
Just a random style picking favorites from Jack & Jones latest cloth collection.

2013/11/12

Perunamuusista Perunarieskaksi

Viikonlopun kokkailuista ylimääräseksi jäänet perunamuusin jämändeerukset lojui jääkaapissa ja sen verran sopivasti oli muussia jäljellä, että siitä sai pyöräytettyä perunarieskat pöytään. Ohje on todella helppo eikä rieskaa tarvitse sen kummemmin vaivata tai nostattaa. Sekoitat vain ainekset yhteen ja uuni kuumaks. Helppoa, hyvää ja halvalla.

Sitte vaan lasi kylmää kaakaoo kylkeen ja voita päälle. Iltapala is served. Nam



PERUNARIESKA (noin 6 kpl)
  • • 5dl perunamuusia
  • • 2 dl maitoa
  • • 2 munaa
  • • 1 tl suolaa
  • • loraus öljyä
  • • 2-3 dl vehnäjauhoja (voi käyttää myös halutessasi ohra- tai sämpyläjauhoja)
  • Sekoita perunamuusin joukkoon maito, suola, munat, öljy ja jauhot. Sekoita tasaiseksi ja annostele taikinamöllykät pellille. Taikina on melko löysää mutta se ei haittaa, ripottelet vain jauhoja päälle kun taputtelet pikkurieskoja pyöreäksi niin taikina ei tartu sormiin. Lopuksi rei'itä rieskojen pinnat haarukalla. Paista uunin keskitasolla 250'C asteessa noin 15 minuuttia, kunnes rieska saa kauniin rusehtavan värin.

Long story short:

Weekend's leftovers from mashed potatoe, can be used for delicious unleavened barley bread.

2013/11/05

Jack & Jones Itäkeskus. Uusi myymälä, uusi upea konsepti.

Muotiasiaa vaihteeksi pöytään. Itäkeskuksen kauppakeskus Itikseen avattiin viime viikon torstaina 31.10, täysin uudistunut ja uudella konseptilla toimiva Jack & Jones myymälä. Uusi ja upea myymäläkonsepti on Suomen ensimmäinen ja täytyy sanoa että sisustukseltaan hienoimpia vaatemyymälöitä mitä Helsingissä on toviin tullut vastaan.

Uudessa konseptissa Jack & Jonesin omat brändit on jaettu omiin tyylilleen istuviin osastoihin joita ovat Originals, Core, Vintage sekä Premium-osastot. Jokainen tyyli on vaatteiltaan erilainen ja yksilöllinen, kuten myös osastojen ulkonäkö. Myös farkkupuoli on kokenut täysin uudenlaisen muodonmuutoksen ja onkin myymälässä hyvin keskeisessä roolissa kuten farkut Jack & Jonesilla yleensäkin. Koko  laaja farkkuvalikoima on helposti nähtävillä ja valmiina sovitukseen. 

Jaoittelin osastot kuvien mukaan, joten nopea silmäys uuden myymälän tarjontaan. 
Let's get it on.

Originals-malliston trendikäs ja nuorekas alue tervehtii asiakasta heti sisäänkäynnistä astuttaessa. Tarjolla viimeisimmät trendit ja värikkäimmät kuosit muodinnälkäiselle nuorisolle.

Urbaanimpi Core-mallisto taasen löytyy tyylikkään valoisassa ja väriltään puhtaan valkoiselta osastoltaan. Kuvassa osaston näyttää vähän tummemmalta, mutta valoisa se on trust me.

Farkkuseinämän tai sanoisinko denim alueen hienoja lasivitriinikaappeja, houkuttelevine farkkuständeineen on vaikea olla sivuuttamatta. Tummanpuhuvat lasikaapit on valaistu sisältä, jolloin mallifarkkujen yksityiskohdat näkyy hienosti farkunnälkäiselle asiakkaalle. Ehkäpä parit mallit testiin, tuosta noin ja noin...

Vintage-mallisto löytyy sopivasti farkkuseinän viereltä ja henkii kalustukseltaan ja tyyliltään taasen täysin erilaista fiilistä kuin esim. graafisen urbaanimpi Core-mallisto. Koko osasto aitoine tiiliseinineen sekä ruosteen tummine puukalusteineen on todella tyylikkään näköinen, pieniä yksityiskohtia myöten. Vintage malliston vaatteet kaikkine likapesuineen sekä kulutuksineen istuu osaston ympäristöön kuin nappi silmään. Jos mulla ois iso vaatehuone, se näyttäis varmasti tältä.

Siinä missä Premium-malliston vaatteet ovat tyyliltään modernin klassisia, on myös niiden osasto herrasmiesmaisen elegantti, puisine puuhyllyineen ja tummanpuhuvine kalusteineen. Tuotteet on selkeästi näytillä ja uudenlaiset kalusteratkaisut tuovat vaatteiden tyylin ja värit esille aivan eri tavalla. Suits you sir! Oh!

Sovituskoppien alue on myös rakennettu ja stailattu uuden konseptin mukaisesti. Rennon avara ja lounge-henkinen alue, korkealla puupöytätasolla natsaa kokonaisuuteen  mitä parhaiten. Raskaan sovitussession jälkeen voikin istahtaa tuolille lepuuttamaan jalkoja ja sipaista kupin kaffetta. Tämä hyvä.

Nämä ja paljon muuta hienoa löytyy uudesta myymälästä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan uuteen Itiksen Jack & Jones-myymälään ja näkemään koko tyylivalikoiman uusin silmin. Itis it is.


Long story short:

Behold! Brand new Jack & Jones store with amazing new concept is opened at